Efrr Flaga Ue
Menu

Fitnessclubprojecten – waar moet je op letten

De fitnessclub is een plek die, als deze succesvol wil worden, moet worden ontworpen aan de hand van bepaalde regels maar ook over een eigen karakter

De fitnessclub is een plek die, als deze succesvol wil worden, moet worden ontworpen aan de hand van bepaalde regels maar ook over een eigen karakter moet komen te beschikken.

De fitnessbranche is voortdurend aan veranderingen en ontwikkeling onderhevig. Wij zijn al vele jaren in deze branche actief en dankzij onze werkzaamheden voor zowel wereldwijde ketens als kleinere, particuliere investeerders, zijn wij goed in staat om onze klanten van professioneel advies te voorzien.

Wij ontwerpen ruimtelijke inrichtingen aan de hand van individuele behoeften, ontwikkelingsrichtingen en de allernieuwste wereldwijde standaards. Of het nu gaat om een low-cost, premium of boutique fitness, iedereen heeft een andere visie op het organiseren van ruimten en de stijl van de meubels.

Onze onbetwiste voordelen zijn de moderne benadering van design en de beschikking over ons eigen ontwerpbureau en machinepark, zodat gezamenlijke visies kunnen worden gerealiseerd.

Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij gaan de uitdaging graag aan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest