Eenvoud, kwaliteit en smaakvol,
gewoon ATEPAA®-kasten

BEKIJK DE REALISATIES
tekkst
Wij vervangen gewone metalen kasten
door stijlvolle kleedkamermeubels

BEKIJK DE REALISATIEOns kastenaanbod
tekkst

Wij ontwerpen, vervaardigen en installeren

Lockers en fitnessmeubels

Wij zijn experts in het creëren van ruimten die enerzijds functioneel en anderzijds modern zijn.
Daarom treft u in ons aanbod uitrustingen aan als kledingkasten voor sportscholen, fitnessclubs, zwembaden en andere recreatieve objecten.

Ook raden wij meubels aan die speciaal bedoeld zijn voor kleedkamers en in hotels.
Wij komen tegemoet aan de verwachtingen van de klanten: Wij ontwerpen (werk)kledingkasten op basis van hun vereisten en houden rekening met de karakteristieken, afmetingen en inrichting van de gegeven ruimte.

De functionaliteit van onze uitrusting wordt tevens gegarandeerd door goed doordachte en vakkundige montage door een team van ervaren vaklieden

Productcatalogus

Graag een gratis productcatalogus ontvangen per post? Geen probleem. Wij bereiden de verzending voor en de koerier brengt hem aan de deur.

Prijzen van kasten en overige meubels

ATEPAA is kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Dat is een feit. Natuurlijk doen wij er alles aan om jou zoveel mogelijk informatie te verschaffen.

Gratis ontwerp en 3D-visualisering

Wij houden er enorm van om te creëren en jullie te helpen bij het ontwerpen. Verder doen wij ons best opdat de realisatie zoveel mogelijk een kopie is van onze visualisering.

Wij creëren fantastische meubels voor uitzonderlijke klanten

ATEPAA is niet alleen kasten maar tevens receptiemeubels, bankjes, zitbanken en zelfs individueel ontworpen spiegellijsten en verlichting. Een interessant project met een optimaal kostenplaatje vormt de basis voor iedere meubelfabricatie op bestelling.

Onze producten worden geleverd en geïnstalleerd in heel Europa.

Hieronder staan producten en het aanbod voor investeerders in de fitnessbranche. Kledingkasten, bankjes voor kleedkamers en recepties en meubels of individuele bestelling.

FIBO 2019

Previous
Next
MET VOLLEDIGE INZET

Wij fabriceren en ontwerpen in Europa
Wij werken voor klanten over de hele wereld.