Efrr Flaga Ue
Menu

LUND ™ LINE EEN MODERN MEUBILAIR SYSTEEM VOOR DE HOTELKAMER

Origineel en ruimtebesparend meubilair dat veel indelingsmogelijkheden biedt.

De combinatie van moderne vorm en stalen elementen.
Gewoon de LUND ™ -lijn, een nieuwe hotelmeubelcollectie van ATEPAA®

Moderne en stijlvolle vormen, eenvoudige configuratie en rijke kleuren zijn slechts enkele van de vele voordelen van de nieuwe LUND ™ -lijn. Bij het ontwerpen van onze nieuwe lijn wilden we hotelmeubilair maken dat in grote hotelketens kan worden gebruikt en tevens een uitstekend alternatief is voor kleine en sfeervolle boetiekhotels.

De LUND ™ -lijn bestaat uit vele elementen die gegarandeerd creatieve en individuele aanpassing aan elk project mogelijk maken. De mogelijkheid om de kleuren van stalen elementen evenals meubelplaat elementen te configureren, biedt vele tientallen opties.

De collectie bestaat uit basiselementen zoals kledingkasten, een werkplek of een plek voor een kluis en een reistas of koffer. Bovendien is de hele lijn aangevuld met stijlvol meubilair rond het bed, het hoofdeinde en de nachtkastjes.

Kleur, materiaal, lak, structuur; er zijn vele aspecten die ervoor zorgen dat ATEPAA-meubels zich onderscheiden van de concurrentie. Neem contact met ons op voor meer inspiratie, die we kunnen gebruiken in ons gezamenlijke project. Catalogus downloaden

Creatief, verrassend of luxueus? Bekijk wat ons aanbod u te bieden heeft. Neem contact met ons op

 

Plan gemaakt door de ATEPAA®-ontwerpafdeling

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest